facebook youtube

info autorijles

Alvorens de praktijkopleiding te starten dien je te slagen voor het theoretisch examen. Dit kan je zelf studeren of via ons voorbereiden. Wie zelf de theorie wenst te studeren kan bij ons een prima boek aanschaffen!

Na het slagen voor theorie kan je een voorlopig rijbewijs aanvragen. Er bestaan twee soorten voorlopige rijbewijzen. Een voorlopig rijbewijs om te oefenen zonder begeleider en een voorlopig rijbewijs om te oefenen met begeleider. In beide gevallen kan je ten vroegste na 5 maanden examen afleggen.

Voorlopig rijbewijs zonder begeleider
Je volgt 20 uren rijles en mag daarna maximum 18 maanden oefenen zonder begeleider! Prijs voor 20 uren rijles = € 1400.
Lees meer...
Voorlopig rijbewijs met begeleider
Je leert rijden met je eigen begeleider. Wens je eerst enkele lessen te volgen om met een goede basis te beginnen oefenen, dat kan! Er is geen minimumaantal uren dat je moet volgen... je neem vrijblijvend rijles in functie van de behoefte. Lees verder en ontdek onze verschillende modules!
Lees meer...

Je hebt twee examens afgelegd
Als je twee mislukte examens hebt afgelegd ben je verplicht om 6 uren rijles te volgen bij een erkende rijschool. Na deze 6 uren les kan je opnieuw examen afleggen. Het examen kan afgelegd worden met de eigen begeleider of met de leswagen en begeleider van de rijschool.
Lees meer...
Jouw voorlopig rijbewijs is vervallen
Als jouw voorlopig rijbewijs vervallen is moet je minimum 6 uren rijles volgen bij een erkende rijschool.
Nadien heb je 2 opties.

Optie 1: je doet examen met de rijschool. Uiteraard is het niet voor iedereen mogelijk om na 6 uren het examenniveau te bereiken. Alles hangt af of er tijdens de stage reeds voldoende ervaring werd opgedaan.

Optie 2: je vraag een nieuw voorlopig rijbewijs M12 aan. Hier kan je opnieuw maximum 12 maanden mee oefenen MET begeleider.


Lees meer...

Het goedkoopste rijbewijs haal je door direct te slagen.... met Rijschool A.H.!!!

Elders te Gent goedkoper?
Wij doen het aan dezelfde prijs ... MAAR BETER!!!

inschrijven

Onze slaagpercentages in eerste deelname

62%